Hirdetés

EA Play 2019 - bemutatkozott az új Apex Legends karakter, meséltek a második szezonról is

|

Sok újdonságra számíthatnak a játékosok, és a fejlesztők most meg is mutatták, hogy pontosan mikre.

Hirdetés

A rajongók már régóta várták az első részleteket az Apex Legends második szezonjáról, és a Respawn most be is mutatta az érkező újdonságokat az EA Play 2019-en. Az új karakter és Battle Pass mellett számos egyéb jóság jön a Battle Charge nevű évadban.

Hirdetés

Kezdjük egyből a legérdekesebbel, vagyis a játék új karakterével. Wattson alapvetően támogató szerepet tölt be a csapatban, és egyedi képességének hála különleges kerítést tud húzni egy adott terület köré, amin a társai gond nélkül áthaladhatnak, de az ellenségnek már meggyűlik vele a baja. Így például meg lehet védeni vele a lootoló pajtásokat. Az ultimate használatakor Wattson lerak egy különleges berendezést a pályára, ami egyrészt elhárítja például a gránátokat, és még más hősök légi támadásait is képes kivédeni. Sőt, a készülék egyúttal visszatölti a csapattársak páncélját és az ultimate képességüket is.

A bejelentés mellé pedig még egy videót is kaptunk, amiben megismerhetjük Wattson történetét. Itt pedig részletesebben is olvashattok a karakterről és tulajdonságairól.

Természetesen nem maradunk új fegyver nélkül sem a második szezonban. Az L-Star egyenesen a Titanfall 2-ből érkezik és csak care package-ekben találhatjuk majd meg, ráadásul lőszert is csak innen szerezhetünk bele. Viszont a gyors tüzelésnek, illetve a tárban található sok tölténynek hála elég komoly pusztításra lesz majd képes.

Fontos újdonság még, hogy végre bekerül egy rangsorolt játékmód is, ahol már tétje is lesz a meccsek kimenetelének, de erről egyelőre nem osztott meg további részleteket a Respawn. Az új Battle Passben számos legendás skint begyűjthetünk, így Caustic például az alább látható, Prince of Darkness névre keresztelt szettben feszíthet majd.

Ezek tehát az Apex Legends második, Battle Charge nevű szezonjában érkező újdonságok, viszont a tervek szerint a játék pályáján, a Kings Canyonon is összefuthatunk majd valamiféle újításokkal az elkövetkező hónapokban, de ezt már tényleg nem részletezték a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)