Hirdetés

EA Play 2018 - a Battlefield és az Anthem lesz középpontban

|

Az Electronic Arts bejelentette, mit tervez a nyári rendezvényére.

Hirdetés

Pár éve az E3-at megelőző napokban tartja az EA saját eseményét, aminek semmi köze az E3-hoz, csak véletlenül nagyjából egyidőben, egy városban zajlanak.

Hirdetés

Az idei EA Play 2018. június 9-11. között lesz a Hollywood Palladiumban, és középpontjában egyrészt a Battlefield, másrészt az Anthem áll majd. Előbbi ugye ősszel jelenik meg, utóbbi jövő tavasszal. Természetesen a tartalomgyártók (ahogy valószínűleg mi is) folyamatosan nyomják majd a kontentet, úgyhogy aki nem tud részt venni, kellő tájékoztatást kap minden irányból. 

A The Sims 4, mobiljátékok és feltehetően sportjátékok is szerepet kapnak valahogy, de a fókusz a cég két közelgő nagy dobása. Kíváncsian várjuk az eseményt, és be fogunk számolni mindenről, ami fontos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)