Hirdetés

EA Play 2018 - lenyűgöző lesz az Anthem játékmenete

|

Számítottunk rá, hogy a BioWare mutogatni fogja az Anthemet, de arra nem, hogy egy ilyen ütős gameplayt láthatunk majd a srácok legnagyobb reménységéből.

Hirdetés

A korábbi meg nem erősített pletykák szerint a BioWare-nek nagyot kell villantania a félresikerült Mass Effect: Andromeda után, hogy továbbra is az EA bizalmát élvezhessék, de az alapján amit az E3 előtt mutattak a játékból nincs okuk az aggodalomra. 

Hirdetés

Az Anthem nyilvánvalóan az E3-at felvezető előadás, az EA Play egyik kiemelt játéka és mint ilyen, az Electronic Arts komoly szeletet is vágott ki neki a műsorból. A tavalyi kedvcsináló után most végre részletesebben is belenézhetünk az akció-szerepjáték játékmenetébe és érezhetően a stúdió nagyon szeretne minket lenyűgözni - már magát a felvételt is olyan menőn vezették fel, hogy egy óriási szörny "mászott le" a kivetítőről és a nézők feje fölött tüzeltek rá a 3D-s karakterek. Az előadás zárásaként pedig előbb egy szép cinematic trailert kaptunk, majd jött az infóáradat és egy ütős gameplay anyag. Ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy mivel készül legközelebb a BioWare, nyomjatok egy villámkattintást: 

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én jön a fontosabb platformokra. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)