Hirdetés

EA Play 2018 - vadonatúj videóból ismerhetjük meg az Anthem sztoriját

|

Értelemszerűen fontos szerepe lesz majd a történetnek a játékban, hiszen mégiscsak a BioWare fejleszti. A hivatalos megjelenési dátummal sem maradtak adósaink.

Hirdetés

Nem volt túl nagy meglepetés, hogy az EA Playen tiszteletét tette az Anthem is, így végre megtudhattunk néhány érdekes részletet a játékról, ami köré elég érdekes történetet építettek fel a fejlesztők.

Hirdetés

A BioWare legújabb játéka egy olyan világban játszódik, amelyet nem fejeztek be az istenek, így az emberiség élete sem könnyű. Azonban nincs minden veszve, hiszen a Freelancers névre hallgató frakció felveszi a harcot az emberekre veszélyt jelentő szörnyetegekkel, köszönhetően a Javelin nevű exosuitnak. Az is kiderült, hogy a játék 2019. február 22-én jelenik meg - pár napot tehát tévedett a mai szivárgás. 

A most érkezett trailerben meg is nézhetjük, hogy fest mindez.

Az Anthem tehát 2019. február 22-én érkezik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)