Hirdetés

EA Play 2018 - természetesen lesz battle royale a Battlefield V-ben

|

Az EA konferenciáján kiderült néhány érdekes részlet a sorozat következő darabjáról.

Hirdetés

A játékosok elég felemásan fogadták a Battlefield V bejelentését, sokan nem örültek annak, amit az első trailerben láttak. Azonban most befutott egy játékmenetet bemutató videó is, ami talán meggyőzi majd a kétkedőket.

Hirdetés

Az EA Play konferencián természetesen a Battlefield V is megmutatta magát, így végre láthattuk, mit dobtak össze nekünk a DICE fejlesztői. Az előadáson ismét megerősítették, hogy nem lesznek loot boxok, illetve szezonbérlet sem, viszont nagyon úgy tűnik, hogy kapunk battle royale módot. Ennek nemes egyszerűséggel Royale lesz a neve, nehogy összezavarjanak bárkit is. Az ígéretek szerint járművekkel feldobva egy teljesen egyedi battle royale élményt kapunk, amelyről hamarosan még többet elárulnak majd. 

A harcok mellett a karakterek történeteire is nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők, tehát remélhetőleg érdekes szereplőket és sztorikat is megismerhetünk majd a játék során. Pár képsor erejéig láthattuk az első War Storyt, ugyebár ezekből a kisebb kalandokból áll össze a kampány. Holnap, a Microsoft előadásának ebből is többet mutatnak majd nekünk. 

Végül pedig érkezett egy videó a többjátékos módról.

Nektek hogy tetszik az, amit eddig láthattunk a játékból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)