Hirdetés

EA Play 2018 - coopban is játszhatjuk az Unravel 2-t, ami már meg is jelent

|

Egyedül, de akár egy pajtásunkkal együtt is nekivághatunk majd az izgalmas kalandnak.

Hirdetés

Korábban már megtudtunk pár részletet a játékról, azonban az EA Playen végre hivatalosan is megmutatta magát a játék, ami bizony elég érdekes mókának tűnik, ugyanis a fejlesztők kreatív játékmenettel álltak elő.

Hirdetés

Hivatalosan Unravel Two a második rész címe és úgy tűnik, hogy a srácok ismét egy egyedi alkotást hoztak nekünk. A játékban ugyanis két főhős van, akiket egyszerre kell irányítanunk, attól függetlenül, hogy egyedül vagy ketten kalandozunk. Nagy szerepet játszik majd a csapatmunka tehát, hiszen rengeteg akadályon csak úgy tudunk átjutni, ha együttműködik a két fonalfigura, és ez valószínűleg nem mindig lesz egyszerű. Ráadásul nem mindig csak a pálya nehézségeivel kell megküzdenünk, mert lesznek olyan jószágok a játékban, akik nem igazán kedvelik apró hőseinket, és komoly veszélyt jelentenek rájuk.

Kaptunk egy hangulatos trailert is, amiben megnézhetjük, milyen a játékmenet.

Ráadásul az Unravel Two már meg is jelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az EA Access, valamint az Origin Access tagjai pedig kipróbálhatják a kaland elejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)