Hirdetés

EA Play - rendezvény lesz, sajtókonferencia nem

|

Idén is megtartja az E3 előtt saját eseményét az Electronic Arts, de egy fontos változtatással.

Hirdetés

Nagyjából három hónap múlva újra megrendezik a játékipar legfontosabb eseményét, az E3-at, és ahogy az elmúlt években, úgy idén is rátelepszik egy kicsit az EA.

Hirdetés

Az EA Play 2019. június 7. és 9. között lesz Los Angelesben, a Hollywood Palladiumban, ahol tavaly is. Pénteken egy megnyitó eseménnyel indul, a rajongókat csak a hétvégén engedik be, viszont prezentációt nem tart a kiadó. Ennek oka, hogy a rajongók több játékmenetet akartak látni, többet akarnak tudni a játékokról a készítőktől, így pénteken és szombaton streamekben jelentik és mutatják be az újdonságokat, jól elnyújtva. Valószínűleg hallani fogunk az új PvZ játékról, a Need for Speed sorozat következő részéről, a Star Wars Jedi: Fallen Orderről, valamint az Apex Legends közeljövőre vonatkozó terveiről is.

Mit szóltok a változáshoz? Szerintetek így, elnyújtva jobb az újdonságokat bemutatni, vagy másfél órába tömörítve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)