Hirdetés

EA Play 2019 - elhalasztották a livestreamet

|

Péntekről szombatra módosította a kezdést az Electronic Arts.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint az előadásból livestreammé alakult 2019-es EA Play június 7-én, pénteken vette volna kezdetét, ezt követően pedig szombat és vasárnap a helyszínre érkezett vendégek a kiadó új címit próbálhatják majd ki. Nos, kicsit módosult a terv.

Hirdetés

Elég visszafogottan kommunikálja a változást az Electronic Arts, de az EA Play jegyekkel kapcsolatos friss bejegyzésükből világosan kiderült, hogy immár június 8., szombat a livestream tervezett időpontja. Jelen állás szerint tehát lepörög majd a stream, és ezt követően egyből indul a buli, rá lehet repülni a kiállított játékokra. Sűrűsödik a program, a szombati EA stream után már nem lesz üres nap, hanem vasárnap egyből jön a Microsoft előadása. 

Ti melyik EA játékok bemutatóját várjátok a leginkább? Lesz azért miből válogatni idén is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)