Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett az EA Play?

|

Konferencia helyett livestream, nagy meglepetések helyett előre kimért és kiszámított programmenet. Persze a Star Wars és focirajongók azért nem nagyon sírtak az EA Play 2019 alatt. Most a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Hirdetés

Bizony, volt tegnap ez az EA Play, ami ugyebár nem E3, csak nagyon hasonlít formailag. Sok értelme nem volt az elszakadásának, ahogy annak sem, hogy konferencia helyett egy teljesen papírforma szerint futó (esetenként EA módra kicsit túllihegett) livestream legyen, de nem mi vagyunk a marketingesek, elfogadjuk a döntést. Ettől persze még véleményünk lehet a látottakról, és az egész műsor élményéről.

Hirdetés

Csirke írt is gyorsan egy összefoglalót a bemutató után, hogy egy helyen lássátok a felhozatalt, ide kattintva olvasható minden, ami elhangzott vagy látható formát öltött az EA Play keretében. Már csak az a kérdés, hogy ti mit gondoltok az egészről, akartatok volna-e többet, vagy tetszettek azok a címek, amelyek szembejöttek az est folyamán. Szavazzatok alább, vagy írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)