Hirdetés

EA Play 2018 - ezek lesznek az Anthem előrendelői bónuszai

|

Az Anthem szenzációs bemutatója után néhány extra infót is megtudhatnak most azok, akik már most készítik a tárcájukat.

Hirdetés

A BioWare legújabb sci-fi alkotása egyértelműen az EA Play egyik csúcspontja volt, szóval egyáltalán nem vagyunk meglepve, ha sok rajongó már most vadul keresi az előrendelés gombot a különféle áruházak felületein. Nyilván már önmagában főnyereménynek tűnik ez a játék, viszont most azt is megtudtuk, hogy milyen extrákkal jár az előrendelés.

Hirdetés

Az első és legfontosabb, hogy minden előrendelő exkluzív hozzáférést fog kapni a játék demójához, valamint egy játékbeli Founder zászlóval is büszkélkedhet majd. Természetesen ennél több tartalom is van, viszont innentől kezdve már a választott kiadástól függ, hogy miket kaphatunk majd.

A Standard változatban egy legendás fegyvert és a Legion of Dawn Armor Packot kaphatjuk meg, amelyet a Ranger Javelinhez használhatunk fel. Ha a Legion of Dawn kiadást választjuk, akkor az összes Legion of Dawn packot megkapjuk amellett, ami a Standard kiadásban megtalálható (tehát minden javelinhez megkapjuk a páncélt).

Ez a kiadás tartalmaz még egyéb felszerelést is a Rangerhez, valamint a játék soundtrackjének digitális változata is benne van. Azt is érdemes megemlíteni, hogy akik Origin Access Premier előfizetéssel rendelkeznek, azok már egy héttel a megjelenés előtt, tehát február 15-én elkezdhetik pörgetni az Anthemet.

Ti melyik kiadással szemeztek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)