Hirdetés

EA Play 2018 - mobilon tér vissza a Command and Conquer

|

Hosszú szünet után most újra visszatér a legendás RTS franchise, habár nem úgy, ahogy a legtöbb rajongó számított rá.

Hirdetés

A Command and Conquer sorozat minden idők egyik legnépszerűbb sorozata és szinte minden epizódja kötelező darab azoknak, akik rajonganak az RTS műfaj iránt. Több év csend után a széria most újra visszatér, habár nem teljesen úgy, ahogyan a legtöbben számítottunk rá.

Hirdetés

Az Electronic Arts az EA Play konferencián jelentette be, hogy a Command and Conquer következő epizódja nem más lesz, mint egy mobiljáték. A Command and Conquer: Rivals iOS-re és Androidra jelenik meg, és leginkább olyan lesz, mintha a sorozatot keverték volna a Clash Royale játékmenetével. Egy meccs során két játékos feszül egymásnak, egységeket gyártanak, akik automatikusan támadásba lendülnek. A cél pedig értelemszerűen az, hogy leromboljuk ellenfelünk bázisát.

Az biztos, hogy ez rengeteg régi motorosnál ki fogja verni a biztosítékot, de egyelőre legyünk hajlandóak adni neki egy esélyt.

Az androidosok ráadásul már regisztrálhatnak a pre-alphára, és bele is vethetik magukat a mókába. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)