Hirdetés

EA Play 2018 - új traileren a Madden NFL 19

|

Természetesen a FIFA után az amerikai foci sem maradhatott el az EA előadásáról.

Hirdetés

Már megszoktuk, hogy az Electronic Arts előadásain hatalmas szerep jut a különféle sportjátékoknak, de még ezek között is van két játék, ami kiemelt fontosságú: az egyik a FIFA, a másik pedig a Madden NFL. A sorozat rajongóinak nagy örömére a Madden NFL 19 a jelek szerint nem csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra, hanem a jó öreg PC-re is megjelenik. 

Hirdetés

A FIFA már bemutatkozott a mai EA Play előadáson, szóval már csak idő kérdése volt, hogy mikor találkozhatunk a párjával, de egy-két indie játékot követően meg is kaptuk a Madden NFL 19 előzetesét. Sok magyarázatot nem fűztek hozzá a srácok, sokkal inkább a feeling volt a lényeg. Nézzétek meg ti is:

Megjött a kedvetek dobálni kicsit a tojáslasztit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)