Hirdetés

EA Play 2018 - kosaras legendával debütált az NBA LIVE 19

|

A nagy múltra visszatekintő sorozat következő epizódjára nem kell sokat várnunk,továbbá a tavaly bemutatott és nagyra értékelt The One mód sem marad ki az új címből.

Hirdetés

Az EA Play keretében az idei FIFA és Madden NFL címek mellett a kiadó bejelentette a következő NBA Live-ot, ami nem meglepő módon NBA LIVE 19 néven kerül piacra. 

Hirdetés

A NBA LIVE 19-ben ismét lehetőségünk lesz a The One nevű karrier módban játszanunk, ami a tavalyi NBA LIVE-ban kapott először helyett, de ezúttal csapatokat is alkothatunk játékostársainkkal, barátainkkal. A fejlesztés során felhasználták a FIFA 18-ban debütáló Real Player Motion technológiát, aminek köszönhetően kosarasaink mozgása még élethűbb lesz. 

A trailerben egyébként Allen Iverson NBA legenda is feltűnik, de az ő szerepéről egyelőre semmit nem lehet tudni. 

Az NBA LIVE 19 szeptember 7-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)