Hirdetés

EA Play 2018 - az EA új prémium előfizetői PC-n már a megjelenés előtt tolhatják a legújabb játékokat

|

Az Origin Access Premier segítségével már a megjelenés előtt elkezdhetünk játszani PC-n a legújabb címekkel.

Hirdetés

Rengeteg izgalmas játékot jelentett be az Electronic Arts az EA Play során, viszont a sok trailer mellett kiderült egy érdekes újdonság az Originnal kapcsolatban is.

Hirdetés

A cég vezérigazgatója, Andrew Wilson hivatalosan bejelentette a cég legújabb szolgáltatását, amely az Origin Access Premier nevet kapta. Ezzel az új Origin előfizetéssel PC már a megjelenés előtt elkezdhetünk játszani akár olyan új címekkel is, mint a Battlefield V vagy a FIFA 19. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az Anthemet a PC-s előfizetők már 2019. február 15-től nyúzhatják, a Madden NFL 19-et augusztus 2-tól, a FIFA 19-et pedig szeptember 20-tól elkezdhetik nyomni. Fontos, hogy nem holmi demóhoz férnek hozzá, hanem korlátozások nélkül haladhatnak a teljes játékban. Az Origin Access Premier ára egy hónapra 15 dollár, illetve egy teljes évre 100 dollár lesz - az alap Origin Access előfizetés egyébként havonta 5 dollárba, vagy egy évre 30 dollárba kerül. 

Az előfizetők több, mint 100 játékhoz férnek majd hozzá egészen addig, amíg él a Premier előfizetésük, emellett pedig sok más kiadó játékait is elérjük majd. Wilson emellett azt is elárulta, hogy a szolgáltatásért egy izraeli felhőszolgáltatások fejlesztésével foglalkozó csapat felel és kitűzött céljuk, hogy előbb-utóbb minden platformon elérhetőek legyenek majd a legújabb játékok, akár út közben is.

Az Origin Access Premier idén nyáron válik elérhetővé, most a hétvégén pedig bárki kipróbálhatja ingyenesen az alap Origin Access szolgáltatást, hátha később megjön a kedve az előfizetéshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)