Hirdetés

Érzelmes kaland lesz az It Takes Two, az A Way Out fejlesztőinek új játéka

|

Josef Fares megint arra készül, hogy az It Takes Two-val is elvarázsoljon, meglepjen, sokkoljon minket.

Hirdetés

Az évtized egyik legjobb kooperatív élményét adta az A Way Out, melyet kimondottan két játékosra terveztek, és online játék esetén is osztott képernyővel futott, mert fontos volt, hogy mindkét karakterhez kötődjünk, ne csak ahhoz, amelyiket mi irányítjuk. Ha eddig kimaradt, mindenképp kerítsetek valakit, akivel bepótolhatjátok!

Hirdetés

Josef Fares és csapata, a Hazelight már régóta dolgozik következő projektjén, melyet a mai EA Play Live során lepleztek le. Az It Takes Two főszereplője Rose, akinek szülei, Cody és May épp válnak, és mivel a gyermek nehezen tudja feldolgozni a helyzetet, megalkotja őseit fából és agyagból. A babák életre kelnek, őket, illetve érzelmeiket irányítja egy-egy játékos - az érzelmekből egyedi, újszerű játékmechanikákat formáltak. A megjelenés 2021-re várható, platformok egyelőre nem ismertek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)