Hirdetés

Hivatalos: jön a Dead Space remake

|

Igaznak bizonyultak a pletykák, valóban az EA Motive támasztja fel a kultikus játékot.

Hirdetés

Sokan várták az EA Play-t a Battlefield 2042 legújabb prezentációja miatt, és bizonyára akadtak olyanok is, akiket még érdekel a FIFA franchise (amiről csak a pre-show-ban esett szó egy perc erejéig...), viszont nagy összegben mernénk rá fogadni, hogy a legtöbben a Dead Space miatt voltak kíváncsiak a streamre. Nem is csoda, hiszen július elsején robbant a pletyka, hogy a Star Wars: Squadronst is jegyző EA Motive-ot bízták meg a Dead Space remake-kel, amely új kezdetet jelenthet a horrorszériának. A rajongók örülhetnek, a híresztelés igaz volt. 

Hirdetés

Az EA Play során mutatkozott be a Dead Space remake egy hátborzongató előzetessel, amely nem hagyott kétséget afelől, hogy ismét vérfagyasztó pillanatok várnak ránk. Az első információk szerint a Motive az alapjaitól építette újjá a játékot, hogy még magával ragadóbb legyen, köszönhetően a Frostbite motor és az újgenerációs konzolok erejének. Ennek köszönhetően elképesztő vizualitást és fejlett játékmenetet kapunk, ugyanakkor az eredetihez is hű marad a projekt. Nézzétek meg az első ízelítőt Isaac Clarke visszatéréséből: 

A Dead Space remake PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series S/X-re jön. Mi a véleményetek, instant vétel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)