Hirdetés

Íme a Rocket Arena, az EA új, 3v3-as shootere

|

Az Electronic Arts felkarolta a Rocket Arena fejlesztőit, mert látott fantáziát az Overwatch és a Smash Bros elemeit vegyítő lövöldözős játékban.

Hirdetés

Az indie fejlesztőkkel foglalkozó EA Originals program kiemelt figyelmet kapott az EA Play Live során, a Hazelight új játéka (It Takes Two) és a Fe fejlesztőitől érkező Lost in Random mellett a Final Strike Gamesnél készülő Rocket Arena is megmutatta magát röviden.

Hirdetés

A nagyon erősen rajzfilmes, sőt, mesés megjelenésű shooterben két háromfős csapat eshet egymásnak, melynek tagjai mind-mind egyedi képességekkel rendelkeznek. A cél nem az, hogy rakétával szimplán szétlőjük a többieket, hanem hogy a lökéshullámokkal kirepítsük őket az arénából. Tíz karakterrel, tíz pályával, 100 szinttel indul, és összesen 4 PvP mód lesz benne a kezdetekkor, valamint egy kooperatív móddal is szolgál. Természetesen folyamatosan frissítik majd, amíg érdemes. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, cross-play támogatással jelenik meg július 14-én, 30 eurós áron, az első szezonja pedig július 28-án indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)