Hirdetés

Kiderült a FIFA 21 megjelenési dátuma, Steamre is jön

|

Úgy tűnik, nem várja meg az új konzolokat az EA a FIFA 21-gyel.

Hirdetés

Nagyon valószínű, hogy sokan a FIFA 21-et vagy a Madden NFL 21-et választják majd elsőként (vagy elsők között) vadonatúj konzoljuk mellé, így természetesen egyik sem hiányozhat a PlayStation 5 és az Xbox Series X induló játékfelhozatalából. Az ünnepi szezon ugyanakkor meglehetősen zsúfolt lesz, az EA pedig szeretné, hogy aki teheti, a jelenlegi konzolokon és PC-n már október elején elkezdhessen rohangálni a gyepen.

Hirdetés

A FIFA 21 megjelenés október 9-ére várható, ekkor jön a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat. PC-n választhatunk majd, hogy Originen vagy a Steamen szeretnénk-e megvenni, illetve az EA Accessnek, valamint Origin Accessnek köszönhetően október 1-jétől elérhetjük a próbaverziót. Mindenki, aki a FIFA 22 megjelenése előtt megveszi a FIFA 21-et, ingyen frissíthet a következő generációs változatra ugyanazon konzolcsaládon belül, és átviheti elért eredményeit, megszerzett tartalmait is (kivéve az Online Seasons, a Co-Op Seasons, a Carreer Mode és a Pro Clubs mentéseit), viszont fontos, hogy ne a lemezes változatot vegyétek, ha lemezmeghajtó nélküli konzolt választotok az újak közül.

Egyébként valamikor jön majd egy Google Stadia kiadás is, illetve ismét FIFA 21 Legacy Edition néven érkezik a switches változat, tehát a Nintendo konzolján játszók fejlesztésekre nem számíthatnak, csak a csapatokat, a felhasználói felületet és a mezeket frissítik számukra. Cross-play egyelőre nem lesz, de dolgoznak azon, hogy idővel majd beépíthessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)