Hirdetés

Kövesd itt élőben az EA Play Live-ot!

|

Hajnali 1:00-kor indul az Electronic Arts EA Play Live bemutatója, melynek keretében a Star Wars Squadron bemutatója mellett sok meglepetésre számíthatunk.

Hirdetés

A játékipar az amerikai időhöz igazodva működik, de a legtöbb kiadó már beállt arra, hogy nyugati parti idő szerint 6:00 és 13:00 között mondja el mondandóját, ami Közép-Európában a 15:00 és 22:00 közti sávot jelenti. A Sony 22:00-kor szokott előadást tartani, ami még teljesen tűrhető, viszont ha egy-egy előadást heves ivászat követ, senkit nem érdekelnek az európai játékosok, ha mindenről elsőként akarnak értesülni, ébren kell maradniuk hajnali 3-4-ig.

Hirdetés

Erősen kételkedünk abban, hogy az EA bulit szervez az EA Play Live-ot követően, így biztosan lehetett volna számunkra is jobb időpontot választani, de nem tehetünk semmit: a bemutató 1:00-kor veszi kezdetét. Ennek keretében megismerhetjük az idei sportjátékokat (lesz egyebek mellett Madden NFL 21, FIFA 21, NHL 21, és alighanem UFC 4), megtudhatunk pár új infót a Star Wars: Squadronsról, esetleg a Battlefield 6-ról vagy a Battlefield 3 remakejéről, a Dragon Age 4-ről, a pletykált Mass Effect Trilogy Remasteredről és Need for Speed: Underground remake-ről, illetve arról, mely játékok támogatják majd a Dual Entitlement Programot, azaz hogy a jelenlegi konzolokra megvásárolt játékokat további költségek nélkül játszhatjuk PS5-ön vagy Xbox Series X-en. A műsort alább indíthatjátok el, minden hírt megtaláltok majd a főoldalon vagy az EA Play aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)