Hirdetés

Minden, amit az EA Play Live-on bejelentettek

|

Olyan kiábrándító lett az EA Play Live, hogy szinte összefoglalni sem érdemes, de azért volt pár érdekesség.

Hirdetés

Hajnali 2 van, 12 órája ülök a gép előtt szerkesztői ügyeletben, és most épp a lét hiábavalóságának gondolata futkározik az agyamban, miután láttam az Electronic Arts 50 perces prezentációját. Ilyenkor mindig feljegyzeteljük, pletykák, szivárgások vagy személyes tippjeink alapján mire számíthatunk, és most is olyan nevek voltak a listán, mint a Battlefield 6 és a Battlefield 3 remaster, a Mass Effect remaster, a Dragon Age 4, a The Sims 5, meg a lényegében kiszivárgott UFC 4.

Hirdetés

Már akkor éreztem, hogy baj lesz, amikor a show-t egy Apex Legends videó nyitotta, majd indie címeket mutogattak. A Star Wars: Squadron gameplay reményt adott, de kevesebb mint egy órával a start után már eljött a búcsú pillanata, én pedig nem értem, az EA miért csak ennyit kínált, amikor feltehetően többet is tudott volna. Nézzük is gyorsan, miről volt szó az EA Play Live során:

  • A természet gyógyítja magát, az EA játékok szépen lassan visszatérnek a Steamre. Ma a The Sims 4, a Titanfall 2, az A Way Out, a Need for Speed: Most Wanted és a Dead Space 3 került fel, mind akciósan.
  • A The Sims franchise kapcsán a nyáron még lesznek bejelentések egyébként, de most csak arról beszéltek, mennyire fontos a diverzitás.
  • Az EA Access ősszel érkezik Steamre, előfizetőként számos játékot játszhatunk majd korlátlanul.
  • Cross-play támogatást kap az Apex Legends, valamint Steamre és Switchre is megjelenik valamikor ősszel, de ennél konkrétabbat nem árultak el.
  • Bemutatkozott az A Way Out fejlesztőinek új játéka, az It Takes Two, ami megint "szétviszi majd az agyunkat", hogy finoman fordítsuk le Josef Fares nem kimondonttan finom szavait.
  • A Fe-t is készítő Zoink Games bemutatta a Lost in Randomot, melynek főszereplője egy lány és egy öntudattal rendelkező dobókocka.
  • A Rocket Arena egy 3v3-as shooter lesz, mely állítólag az Overwatch, és a Super Smash Bros. elemeit keveri.
  • A Star Wars: Squadrons gameplay trailer legalább megerősítette, hogy ez lehet az az űrrepülős Star Wars játék, amire régóta vágyunk.
  • Számos csapat dolgozik PS5-ös és Xbox Series X-es játékokon, a FIFA 21 és a Madden NFL 21 például garantáltan megjelennek majd az új konzolokra, ami nyilván az egész műsor legsokkolóbb kijelentése. Persze a BioWare és a DICE is fejleszt valamit (előbbi Dragon Age 4-et, utóbbi Battlefieldet), és már a Criterion is ki szeretné használni az extra lehetőségeket az új Need for Speedben, egyebek mellett a villámgyors betöltési sebességet.
  • Lesz Skate 4, de még nem tudni, mikor.
  • Csak részben kapcsolódik, de a műsor után kiderült a FIFA 21 megjelenési dátuma.

Ha ezek után még visszanéznétek az adást, ám legyen:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)