Hirdetés

EA Play 2018 - az EA bejelenti a Skate 4-et?

|

A Skate 3 szerverei újraéledtek, ami jelentheti, hogy jön a folytatás, vagy legalább egy remaster.

Hirdetés

A gördeszkás játékok világában két dolgot tudni biztosra: az Activision és Tony Hawk szétváltak, illetve készül egy PC-exkluzív játék, a Session

Hirdetés

Az Electronic Arts nagyon hallgatott az elmúlt években a Skate szériáról, melynek legfrissebb része 2010-ben jelent meg. Tavaly is felmerült, hogy jön a folytatás, de a mai napig még csak egy utalás sem volt erre hivatalos forrásból. 

Most viszont valamiért, teljesen váratlanul, mindenféle magyarázat nélkül életre keltek a Skate 3 online szerverei. Beindult a találgatás, és a legvalószínűbb egy Skate 3 remaster, de az sem kizárt, hogy teljes értékű folytatást kapunk végre. Most már ezért is izgulhatunk szombaton, az EA Play konferencia alatt.

Mit szeretnétek jobban, remastert vagy új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)