Hirdetés

Star Wars Battlefront II - lesz többjátékos béta

|

Nem mintha ez bármikor is kérdés lett volna, de az EA megerősítette, hogy a Star Wars Battlefront II többjátékos módját kipróbálhatjuk majd a megjelenés előtt.

Hirdetés

A DICE rengeteg friss tapasztalattal vágott bele a Star Wars Battlefront II fejlesztésébe, látták, mi működött az első részben, és mi nem. A szerverek terhelését azért nem árt tesztelni, és az előrendelői csomagban is jól mutat a korai hozzáférés. 

Hirdetés

A játékot nem lesz muszáj előrendelni ahhoz, hogy részt vehessünk a bétában, viszont aki előre jelzi vásárlási szándékát, a többieknél korábban vághat bele. A kipróbálható pályáról vagy játékmódról még semmit nem tudni, ezek bejelentését a kiadó alighanem holnapra tartogatja. A béta valamikor ősszel zajlik le, várhatóan zárt és nyílt fázisa is lesz.

Az előrendelők egyébként nem kevés extra tartalmat kapnak, köztük Az utolsó Jedikes öltözéket Kylonak és Reynek, azonnali hozzáférést hat Star Cardhoz, illetve az új Millenium Falconhoz, ami kicsit másképp néz majd ki, mint a régi.

Aki kimarad a bétából, EA Access vagy Origin Access előfizetéssel a megjelenés előtti napokban játszhat majd pár órát.

Kövessétek velünk együtt az előadást a fenti linken, hogy ne maradjatok le a bejelentésekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)