Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor és hol láthatjuk majd mozgás közben

|

Szerencsére nem is kell már olyan sokáig kibírnunk.

Hirdetés

Ugyan egy látványos kedvcsináló videót már kaptunk a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán, a Respawn új játékáról viszont egyelőre még valódi gameplay anyagokat nem mutattak nekünk. Nos, ez hamarosan megváltozik, ráadásul már csak kicsivel több mint egy hónapot kell várni.

Hirdetés

Az EA ugyanis most bejelentette, hogy a 2019-es EA Playen fogják megvillantani a Star Wars Jedi: Fallen Order első játékmenet videóját. A kiadó ugyebár idén sem vesz részt az E3-on, de ezúttal klasszikus sajtókonferenciát sem tartanak, inkább több livestreamre szeletelik fel az egész EA Play rendezvényt június 7. és 11. között Los Angelesben, a Hollywood Palladiumban. Ezen streamek egyike pedig a Fallen Order éles bemutatója lesz, amikor már nem csak látványos CGI-animációkat nézegethetünk, hanem friss, ropogós, valódi játékmenetet is kapunk.

Ti várjátok már, hogy mozgás közben is megnézzétek a Star Wars Jedi: Fallen Ordert? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)