Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - itt vannak az első hivatalos screenshotok

|

A tegnapi videós bemutató után ma reggelre egy csokorra való képet is kaptunk az Unreal Eninge 4-es galaxisról.

Hirdetés

Kiderült a tegnapi EA Play 2019 bemutatóból, hogyan fest mozgás közben a Star Wars Jedi: Fallen Order, de természetesen ilyenkor szokás press-kit formájában képeket is körbedobálni a sajtónak, hogy legyen mit letölteni, nézegetni, háttérképnek beállítani igény szerint a hype vonat utazóinak. Ha kicsit is megmozgatott titeket a bemutató, akkor most kaptok egy kis mementót.

Hirdetés

A csomag nagy része egyébként abból a küldetésből származik, amit a tegnapi, negyed órás videóban is láthattunk, így olyan nagy meglepetésekre nem kell számítani. A képek egy határozott kattintás után jönnek elő:

A Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenése 2019. november 15-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszett az első gameplay videó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)