Hirdetés

Több részben jön az idei EA Play Live, ez lesz a menetrend

|

A fő attrakciónak szánt előadást több EA Play Live Spotlight fogja megelőzni, ahol egy-egy témát részletesebben is kiveséz az Electronic Arts.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, mikor veszi kezdetét a kiadó várhatóan legfontosabb idei bejelentéset elhozó EA Play Live, ahogy arra is felkészített minket a BioWare, hogy tőlük mi az, amit láthatunk, és mi az, amire ne számítsunk. Nemrég  viszont egy részletesebb menetrenddel is előrukkolt az Electronic Arts, ami négy további kísérőstreamet jelentett be. Mutatjuk, mik lesznek ezek és mikor nézhetitek őket.

Az FPS-ek jövője - Július 8.

Az első EA Play Spotlight a lövöldözős játékok szerelmeseinek fog szólni és július 8-án 19 órakor kezdődik majd. Ezt az adást az IGN.com egyik újságírója vezeti majd, a beszélgetőpartnerei pedig a DICE svéd és amerikai csapatainak igazgatói, Oskar Gabrielson és Christian Grass mellett a Respawn alapítója, Vince Zampella és az Apex Legends fejlesztését vezető Chad Grenier lesznek. Így nem meglepő, hogy a Titanfall szériából kinőtt battle royale lesz a stream egyik fő témája a Battlefield 2042 és az FPS műfaj jövője mellett.

Hirdetés

Független stúdiók - július 13.

Egy ideje már pörög a kiadó függetleneket támogató kezdeményezése, az EA Originals, így nem meglepő, hogy  a programban résztvevő játékok készítőinek is szerveztek egy beszélgetést a kibővített EA Play Live adások alatt (ez július 13-án, szintén 19 órakor kezdődik magyar idő szerint). Mivel mindhárom játék stúdiójának egy-egy kulcsfigurája ott lesz, nem meglepő, hogy szóba kerül majd a már megjelent It Takes Two és Knockout City mellett a készülő Lost in Random is, de a meghívott vendégek szóba hozzák majd a független stúdiók helyzetét és fontosságát általánosságban is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Madden NFL 22 - július 20.

Az Electronic Arts egyik legkomolyabb bevételt hozó sorozata évről évre az amerikai foci profi ligáját feldolgozó Madden NFL, így az sem ér igazi meglepetéséként senkit, hogy ennek a 22-es évszámot kapó epizódja is külön streamet kap. A magyar közönségnek kevésbé kedvező, július 20-án hajnali 1 órakor kezdődő adásban a fejlesztők közül Seann Graddy, Tom Lischke, és Andre Weingarten mesél majd arról, milyen lesz a rajongók szívéhez közel álló franchise mód a Madden NFL 22-ben.

EA Sports - Július 20.

Amerikában másnap, nálunk még az előző streammel egy napon kerül megrendezésre az utolsó EA Play Live Spotlight, aminek a témája egyelőre meglepetés. A kiadó elmondása szerint "egy elképesztően menő új rész lesz egy rendkívül népszerű és hosszú ideje futó EA Sports sorozatban" a jussa annak, aki július 20-án 19 órától a kiadó csatornájára szegezi a tekintetét. Nem akarjuk elkiabálni, de ha az EA bejelentene egy új FIFA Streetet, vagy Skate-epizódot, ez lenne rá a jó alkalom.

EA Play Live  - július 22.

Ahogy pedig eddig is tudtuk, két nappal később, szintén 19 órai kezdéssel (igaz egy órányi felvezetéssel, tehát érdemben 20 órától) jön a hagyományos E3-as sajtókonferenciát néhány éve leváltó EA Play Live. A részletesebb menetrendet leleplező blogposztban azt írja a kiadó, hogy itt is viszontlátjuk majd a Battlefield 2042-t és az Apex Legendset, először láthatunk játékmenetet a Lost in Randomból, de ezek mellett persze más játékok is ott lesznek. Nagyon hosszú előadásra viszont ne számítsatok, nagyjából negyven percnyi anyaggal várnak minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)