Hirdetés

Unravel 2 - kiderült pár érdekes részlet

|

Megtudtuk például, melyik platformokra érkezik meg a játék, illetve egy rövid leírást is olvashatunk róla.

Hirdetés

Különleges játék volt a 2016-ban megjelent Unravel, amelyben egy fonalfigurát irányítva kalandozhattunk, és már azt is tudjuk, hogy érkezik a folytatása. Most pedig kiderült néhány érdekes részlet a második részről.

Hirdetés

A korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB oldalán jelent meg az Unravel 2, így pedig megtudtuk, hogy E besorolást kapott a játék, tehát általánosságban minden korosztálynak ajánlott. Emellett az sem titok már, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a játék, és az oldalon lévő rövid leírás szerint egy platformer lesz, amelyben a játékosok különféle helyeken fognak kalandozni, és olyan területek is lesznek, ahol veszélyes állatokkal is összefuthatunk majd.

Nagy valószínűséggel hamarosan még több részletet megtudunk majd a játékról, immár az lenne meglepő, ha nem találkoznánk vele az EA Playen, úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti játszottatok az első résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)