Hirdetés

Van egy rossz hírünk azoknak, akik már nagyon várják az új Dragon Age és Mass Effect játékokat

|

A Star Wars: The Old Republic kapcsán azért jó hírrel is szolgált a BioWare.

Hirdetés

Nem kell már vészesen sokáig várni arra, hogy elstartoljon az idei EA Play Live, vagyis az az esemény, amivel az Electronic Arts kvázi kiváltja minden évben az E3-as szereplését.

Ezúttal minden bizonnyal a Battlefield 2042 lesz a középpontban, de teljesen érthető, hogy a BioWare munkásságnak rajongói arra számítottak, hogy valami keveset azért elárulnak itt a készülő új Dragon Age és Mass Effect játékokról.

Nos, nekik sajnálatos módon csalódniuk kell, a BioWare ugyanis nemrég Twitteren tette egyértelművé, hogy a világon semmit sem fognak mutatni az EA Play Live-on.

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a június 22-én megtartandó EA Play Live-on egyáltalán nem lesz ott a következő Dragon Age és Mass Effect, valamint a Star Wars: The Old Republic MMO sem. Minderről az alábbi bejegyzésben mesélt a fejlesztőcsapat:

A tweetben említett nagy Star Wars: The Old Republic bejelentés egyébként a legújabb kiegészítő, vagyis a Legacy of The Sith bejelentését takarta, ezzel ünneplik a továbbra is népszerű MMORPG tizedik születésnapját. Ennek livestreamjét alább találjátok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)