5 PlayStation VR2-es játék, amit érdemes lesz elsők között kipróbálni

|

Hamarosan megjelenik a PlayStation VR2, és nagyjából tudjuk, milyen játékokkal jön. Elmondjuk, mi miket várunk a legjobban.

Több mint harminc játékkal startol el a PlayStation második generációs virtuálisvalóság-headsete, a február 22-ei megjelenést követő egy hónapban legalább ennyi újdonság érkezik a PSVR2-höz. Lesznek köztük más platformokon már játszható vagy az előző generációból áthozott játékok is, de többségük tényleg vadonatúj, izgalmas, olyan, ami megmutathatja, milyen előnyökkel jár a generációváltás.

Most kiválasztottunk ötöt, amit érdemes lesz mihamarabb kipróbálni, ha lecsaptok a PlayStation VR2 egy példányára.

Horizon Call of the Mountain

A PSVR2 húzócíme egyértelműen a Horizon Call of the Mountain (az eszköz ezzel egybecsomagolva is kapható), amely a Horizon Zero Dawnnal indult sorozat következő része. Ebben nem Aloyt, hanem egy másik harcost, Ryast irányítjuk, aki múltbéli tetteiért vezekelve járja a robotállatokkal teli világot. Az íjjal való harcra szakosodott ifjú számos különböző eszközt használhat, amik a harc mellett a mászásban, közlekedésben is segítik. 

Gran Turismo 7

Ingyenes frissítéssel érkezik meg a Gran Turismo 7-be a VR-támogatás, minek köszönhetően az autóversenyzés élményét úgy élhetjük át, mintha a kocsiban ülnénk, és a versenyző szerepében lennénk. A Gran Turismo Sport is rendelkezett VR-támogatással, de a fejlettebb hardvernek köszönhetően az élmény itt jobb lesz, a látvány szebb. A pályán kívül is használhatjuk a VR-t, körbejárhatjuk és alaposan megnézhetjük az autókat.

Resident Evil Village

Voltak egészen félelmetes pillanatai a Resident Evil Village-nek, de - mint azt a Resident Evil VII óta tudjuk - egészen más úgy horrorjátékkal játszani, hogy egy képernyőt figyelünk és látjuk a környezetünket is, mint úgy, hogy teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól, beleéljük magunkat a játékba. Aki bírja a horrort és a rettegést, mindenképp próbálja ki a sorozat legutóbbi részét VR-ban, de készüljön fel: lehet, hogy hamar ki kell majd szállnia, és lesz néhány nehéz éjszakája.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge

A filmeken is dolgozó ILMxLAB készítette el a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge-et, egy nem túl hosszú, de annál izgalmasabb VR-élményt, amivel a Csillagok háborúja világába repíthetjük magunkat. Ismerős karakterekkel találkozhatunk, különféle fegyvereket és eszközöket használhatunk, bejárhatjuk a Batuu eddig ismeretlen tájait, és beférkőzhetünk az Első Rend sorai közé.

Pistol Whip

Önfeledt lövöldözést kínál a Pistol Whip: automatikusan haladunk a pályákon, és a zene ritmusát követve kell válogatott fegyverekkel tüzelnünk, hogy elintézzük a ránk támadókat. Fontos emellett elhajolni a lövedékek elől. Mókás és különleges, érdemes adni neki egy esélyt PSVR2-n is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)