Megérkeztek a legújabb Samsung Odyssey gaming monitorok - te melyiket választanád?

|

A Samsung Odyssey monitorokkal maximális élményben lehet részed, akár PC-n, akár konzolokon játszol.

Régóta jeles képviselője a monitorok piacának a Samsung, és nagy sikerrel fut az Odyssey sorozat is, melynek tagjai kimondottan a játékosok igényeihez lettek igazítva. Nagy felbontás, alacsony válaszidő, gyors képfrissítési sebesség jellemzi őket, így ha elég jó PC-vel rendelkezel, vagy beújítottál egyet a tavaly megjelent konzolok közül, nem fogsz csalódni az élményben. 

A Samsung Odyssey monitorok közé nemrég három új modell csatlakozott, ezeket vesszük szemügyre alább. 

Samsung Odyssey S27AG500 - csúcs élmény 1440p-ben

Az új Odyssey G5 monitor IPS panelt kapott, és QHD felbontású, azaz 2560x1440-ben futtathatjuk játékainkat, fogyaszthatjuk a tartalmakat. Támogatja a HDR10-et, így sokkal szebb színeket láthatunk (sötétebbek a feketék, fényesebbek a fehérek), 165 Hz-es képrfrissítési rátájának köszönhetően pedig folytonos képet jelenít meg. 1ms-os válaszideje garantálja, hogy a késleltetés miatt ne kerülj hátrányba. Kompatibilis a G-Sync technológiával és az AMD FreeSync Premiummal is. Beállíthatunk 21:9-es képarányt is, így többet láthatunk a játékokból, igaz, ekkor két fekete sáv is felbukkan a képernyőn. Magassága állítható, a megjelenítő dönthető és elforgatható, így maximális kényelemben játszhatunk.

Samsung Odyssey S28AG700 - ha 4K-ra vágysz

Ha az 1440p már nem elég, válaszd a G5 nagy testvérét, az Odyssey G7-et, ami még lenyűgözőbb képet nyújt. Ugyancsak IPS paneles, de 3840x2160-as felbontásra képes, 144 Hz-es, és mindössze 1ms-os a válaszideje. A HDR400-zal nagyobb kontrasztot nyújt, így a feketék mélyebbek, a fehérek világosabbak. Kompatibilis a G-Sync-kel és az AMD FreeSync Premium Próval, így megakadályozza a képtörést (screen tearing), folytonos képet láthatunk. A CoreSync és Core lightning gondoskodik arról, hogy a világítás egyezzen a játék színeivel. A G7 továbbá képes automatikusan váltani a csatlakoztatott eszközök között, így ha például a munkát félretéve a konzolra váltanánk, és bekapcsoljuk azt, rögtön átlép annak forrására.

Samsung Odyssey S49AG950 - hogy mindent láss

Az Odyssey-k csúcsa a Neo G9, mely egy hatalmas, 32:9-es monitor 5120x1440-es felbontással, a legmodernebb Quantum Mini-LED technológiával, ami gyönyörű képet nyújt. Mivel 1000R-es a görbülete, mindent belátunk; olyan, mintha két 16:9-es monitort egymás mellé tennénk, de nem rontja az élményt egy-egy középen elhelyezkedő káva. 240 Hz-es frissítési rátája és 1 ms-os válaszideje segíti, hogy a legtöbbet hozzunk ki magunkból, G-Sync és FreeSync Premium Pro támogatása pedig biztosítja a játékok akadálymentes futtatását. 2000 nites csúcs fényereje szintén nem elhanyagolható. A hátulján lévő világítás igazodik az épp játszott játék színeihez, így vonzva be minket a virtuális térbe.

Ha érdekelnek az új Samsung Odyssey monitorok, látogass el az eMAG.hu-ra, ahol mindet megtalálod!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)