Hirdetés

10 ezer dolláros versenyen aludt be egy profi Fortnite-játékos

|

Ezzel a kellemes kis délutáni alvással nem csak magát, hanem a csapattársait is rendkívül nehéz helyzetbe hozta.

Hirdetés

Hosszú ideje töretlen a Fortnite népszerűsége, amely nem csak az alkalmi játékosokat, hanem a profikat is alaposan beszippantotta. Az Epic által létrehozott világban szinte minden héten van valamilyen komoly összdíjazású verseny, ahol a legjobbak megmérettethetik magukat.

Ilyen például az EpikWhale Cup, ahol a szervezők nem kevesebb, mint 10 ezer dollárt osztanak ki a csapatok között. A március 11-én indult megmérettetés ugyan nem a Fortnite e-sport csúcsa, egy nagyon jó felkészülésnek azonban beillik a Champion Series előtt.

Hirdetés

A versenyen több klasszis Fortnite játékos mellett a még csak 15 éves duó, Deyy és Cented is nevezett, akik a koruk ellenére már komoly eredményeket értek el az esportban. Mivel a versenyre négyes csapatok nevezhettek, összeálltak két magasan jegyzett játékossal, Commandmenttel és az NRG játékosával, Edgey-vel.

A csapat kifejezetten jól kezdett, másodikak lettek a döntőbe való kvalifikáción. A csapat minden tagja izgatottan várta a folytatást, kivéve Deyy, aki a következő meccs előtt egy kis pihenőre vonult.

A napközbeni szundinak végül az lett a vége, hogy a játékos nem tudott jelentkezni a következő meccsre, így az egész csapata kimaradt a következő körből. Ez persze senkinek nem tetszett a csapattársak közül, ennek pedig hangot is adtak a Twitteren:

A játékosok kiakadása persze érthető, hiszen komoly pénzek és megítélés forog itt kockán, közben viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy Deyy, a bealudt játékos mindössze 15 éves, akinek még az iskolában is helyt kell állnia, nem mindene tehát a Fortnite e-sport-közössége.

A sztori végén mindenki egy kicsit megenyhült, Deyy bocsánatot kért a csapattársaitól, ők pedig tőle, hogy így nekiestek a még fiatal társuknak.

Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)