Hirdetés

A Battlefield 2042 új trailere meglepően laza jövőképet fest

|

A nem túl távoli jövőben kisautók tetején fogunk lövöldözni a haverokkal, miközben elrobogunk a YouTube Arena mellett.

Hirdetés

Megérkezett a Battlefield 2042 legújabb előzetese, ami függetlenül a sötét, háború tépázta jövő történetétől, meglepően vidám. Emberek nevetve lövik agyon egymást és ugranak ki autókból a futurisztikus parkok közepén.

A 2042-es év annyira laza, hogy még egy YouTube Arena is épült, amiben feltehetően a világ legjobb e-sportolói ütközhetnek meg egymással.

Hirdetés

A legviccesebb része a trailernek, hogy az egyik reklámképernyő tanúsága szerint Tom Brady még 2042-ben is az NFL legjobbja. A profi sportoló a jelenben, 40 évesen is leiskolázza az ifjakat, és elképesztő eredményeket produkál. Mára azzal viccelődik mindenki, hogy az öreg Brady sosem fogja feladni, ami úgy tűnik, hogy 2042-ben is így marad majd. Addigra Brady már 65 éves lesz.

A Battlefield 2042 megjelenése 2021. november 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)