Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2 mikrotranzakciói tönkretehetik az egyik játékmódot

|

Ahogy a DMZ lassan kikúszik a "béta" tábla alól, úgy lesz egyre furább a mikrotranzakciós helyzet körülötte.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2 egyik nagy újítása a DMZ mód bemutatkozása volt. A játékosok csapatokba verődve bekerülnek egy pályára, ahol gépi és emberi ellenfelek is várják őket. Lelőnek botokat, lootot gyűjtenek, és ha túlélik a meccset, akkor a megszerzett javakat a következő bevetésre vihetik tovább.

Ha meghalnak, akkor a folyamat a nulláról indul újra, legalábbis jelenleg: a legújabb Warzone mikrotranzakció ezt felülírja.

Hirdetés

A Bomb Squad (ami 1200 COD érmébe kerül, nagyjából 15 euró) szerelésnek köszönhetően bármi is történjék a DMZ-ben, a vásárlók mindig legalább egy közepes méretű hátizsákkal kezdik újra a kalandot. Ez hatalmas előny azoknak, akik pénzt költenek a játékra, hiszen a táskákat is nehéz levadászni a DMZ-ben. A közösség egyáltalán nem boldog, de ez ráadásul csak a jéghegy csúcsa.

Az adatbányászok rátaláltak több prémium szerelésre is, melyek extra előnyöket adnak majd a vásárlóknak a DMZ-ben. A legdurvább ezek közül az ingyen UAV-t garantáló szerelés, ami lehetővé teszi, hogy lássuk őket, és így könnyen légi csapást küldhessünk gépi vagy valódi ellenfelekre. UAV persze alapból is van a DMZ-ben, de találni egyet nem egy egyszerű feladat.

A rajongók jelenleg könyörögnek az Activisionnek, hogy takarítsák el a Bomb Squad szerelést, és dobják ki a terveiket a többi P2W cuccal kapcsolatban. Meglátjuk, hogy ez mennyire lesz hatásos.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)