Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosait ismét láthatatlan ellenségek lövik le

|

Egy újabb hét, egy újabb katasztrofális Warzone bug. Ezúttal a játékosok úgy dominálják a csatateret, hogy még a torkolattűz is láthatatlan.

Hirdetés

Nagyon szeretnék egyszer úgy hírt írni a Call of Duty: Warzone-ról, hogy minden remekül működik és a játékosok őszinte örömmel az arcukon lövik agyon legjobb barátaikat. Sajnos ez az alkalom még várat magára, mert ma is egy újabb problémás ügy feszítette meg a battle royale közösség tűrőképességét. Újabban (és egyre gyakrabban) láthatatlan ellenfelek iktatják ki a gyanútlan versenyzőket, ami teljesen tönkreteszi a kompetitív játékélményt.

Hirdetés

A problémával kapcsolatban még nem volt hivatalos jelentés, így a többség igazából csak feltételezi, hogy bugról van szó, de lehet, hogy hackerek és csalók munkája a dolog. Akárhogy is, amíg nem tudunk biztosat addig nem garantált, hogy egy programhiba okozza (mondjuk eltekintve az elmúlt hónapok ügyeit, azért nem teljesen alaptalan a feltételezés).

A lenti videóban látható, ahogy /u/fcpl többször is belefut láthatatlan ellenfelekbe.

Invisible players are showing up again in Verdansk again. Skin superior to Roze. You can't even see the gunshots fire... from r/CODWarzone

Reméljük, hogy a fejlesztők hamar reagálnak a problémára. Nem ez volt az első ilyen eset, de korábban csak nagyon ritkán fordult elő, a mostani ügy pedig egyre elterjedtebbnek látszik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)