Hirdetés

A CS:GO bekerült a Louvre-ba

|

A Valve legendás lövöldéje elfoglalta jól megérdemelt helyét a Mona Lisa mellett.

Hirdetés

Hosszú évek után végre tényleg kimondhatjuk, hogy a Counter-Strike: Global Offensive valójában művészet. Most, életciklusának végéhez közeledve, a Counter-Strike 2 árnyékában megkapta az elismerést, amire születése óta vágyott.

Oké, azt az elismerést igazából csak annak köszönheti, hogy egy nagyon lelkes rajongó becsempészett egy laptopot a Louvre-ba, de a lényeg a lényeg: a CS:GO farkasszemet nézett a Mona Lisával.

Hirdetés

A Paris Major során történt G2 vs. Vitality összecsapásban Mathieu 'Zywoo' Herbaut összehozott egy csodálatos kört csapatának. A Vitality titánja megfogott egy AWP-t, és megnyert egy nagyon fontos kört a srácainak három tűpontos lövéssel, amivel kiiktatott három G2 játékost.

Az ezt bemutató klip nagyot mentett Twitteren, és még a hivatalos Counter-Strike fiók is elismerően beszélt róla.

"Rakjátok be ezt a pillanatot a Louvre-ba" - mondta a Valve.

Több se kellett a Dust2.us szerkesztőinek: egyikőjük megfogott egy laptopot és besétált vele a múzeumba. A képernyőn a legendás CS:GO kör pörgött a Mona Lisával szemben.

Közepesen biztosan vagyunk abban, hogy ilyen hangerővel döngetni egy e-sport felvételt a világ legismertebb festménye mellett a biztonsági őrök azonnali intézkedését vonja maga után. Akármi is történik innentől, az már mindegy: a CS:GO bizony magas művészet lett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)