Hirdetés

A Diploma Royale második játéknapján sem unatkoztunk

|

A Pécsi Tudományegyetem játékosai továbbra is tarolnak a Lenovo Honvéd Series részeként megrendezett PUBG-s összecsapáson.

Hirdetés

Egész májusban dübörög a Diploma Royale, melynek keretében négy egyetem 20-20 legjobb PUBG-játékosa találkozik szerda esténként, hogy kiderüljön, hol vannak a legjobb lövészek. A múlt héten a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem összecsapása 3-0-val, a Budapesti Metropolitan Egyetem és az Óbudai Egyetem küzdelme pedig 2-1-gyel végződött, de most újabb esélyt kaptak a csapatok a bizonyításra.

Hirdetés

A második meccsnap a BME vs. ÓE meccsel kezdődött. Miramart magabiztosan vitte a BME, majd Sanhokon egy hátba kerülős csellel ismét győzött, végül pedig az Erangelen egy egyértelmű győzelemmel zárták le a csatát: 3-0 lett a vége.

Ezt követte a két múltheti győztes, a PTE és a METU párharca. Az első két pálya után úgy tűnt, pontvesztés nélkül jutnak a döntőbe a pécsiek, de végül a METU szépített, így 2-1-gyel zárult a találkozó. 

A meccseket teljes egészében visszanézhetitek Omgezjonesy Twitch csatornáján, 1:55:00 körül kezdődik a második összecsapás. A PTE 5 ponttal áll az élen, a BME és a METU 3-3 pontot szerzett, míg az ÓE egyelőre 1 pontot tudott behúzni, így a pécsi csapat biztos döntős, ellenfelük pedig a BME-METU összecsapás győztese lesz.

A 3. forduló 2020. május 20-án 18:00-kor veszi kezdetét, előbb az ÓE a PTE ellen, majd 20:00-tól a BME a METU ellen lép terepre. A meccseket Omgezjonesy élőben közvetíti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)