Hirdetés

A játékosok szétszedték Dr Disrespect játékát

|

Nagyon sokan számoltak be kiábrándító élményekről az alfateszt után.

Hirdetés

Ritka, mikor egy videojáték fejlesztői már korai stádiumban is bepillantást engednek a játékosoknak a projektbe, hiszen ilyenkor még minden nagyon kezdetleges, a grafika kidolgozatlan, a mechanikák pedig pontatlanok.

Dr Disrespect és a játékát fejlesztő Midnight Society azonban már korábban megígérte, hogy folyamatosan lesz lehetőség tesztelni a program állandóan fejlődő verzióját. Igaz, ezért cserébe az érdeklődőktől pénzt kérnek, de ez más kérdés.

Hirdetés

Néhány napja elérhetővé is tették az első snapshotot, a visszajelzések alapján azonban esélyes, hogy már megbánták ezt. A kommentek között vannak olyanok, akik kategorikusan kijelentették, a játék vállalhatatlan, de a pozitívabb kommentek is nagyon borúsan látják a helyzetet.

Ahhoz képest, hogy Dr Disrespect annak idején kijelentette, szerinte a Deadrop konkrétan jobban néz ki, mint a legújabb Call of Duty, a játékosok nagyon másképp látják a dolgot. Többen is elmondták, hogy tisztában vannak azzal, mit jelent a "pre-alpha", a Deadrop viszont ettől függetlenül is kilátástalan.

Számos játékos kritizálja az első teszt alapján a grafikát, ami szerintük fantáziátlan, vannak, akik a fegyverek teljesen indokolatlan működését kifogásolták, de sokan akadnak olyanok is, akik az egész koncepciót működésképtelennek látják.

Comment
by u/__GoldenFace__ from discussion The amount of people that I have seen complain about Deadrop
in DrDisrespectLive

A Deadrop egy kimenekítős shooter, ahol az élve kijutás a cél, nem pedig az, hogy utolsóként életben maradjunk. Az élményt sokan az Escape From Tarkovhoz hasonlítják, csak a doktor játéka kevésbé hardcore. Sokak szerint csak össze van ollózva a sikeres FPS-ek legjobb tulajdonságaiból, de ezt majd akkor tudjuk meg, ha betekintést engednek egy szélesebb körnek is.

Mivel mi nem fizettünk Dr Disrespectnek azért, hogy az alibi játéktesztelői lehessünk, nem tudjuk megítélni, hogy mennyire jogosak a kritikák, hiszen tényleg szuper korai állapotban van jelenleg a játék, de az kétségtelen, hogy bebukhat, hiába dolgozik rajta valaki, aki egyébként sok FPS-sel játszott már életében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)