Hirdetés

A következő Overwatch League már az Overwatch 2 korai változatán pörög majd

|

Jövőre kezdődik az Overwatch League ötödik szezonja, ami a játék új változata köré épül majd fel, ami várhatóan jelentősen fel fogja rázni a ligát.

Hirdetés

Az Activision-Blizzardot körülvevő hatalmas botrány tükrében könnyű elfelejteni, hogy a Blizzardnál továbbra is készülnek játékok, pedig ha minden igaz, egészen hamar a kezünkbe kerülhet az Overwatch folytatása.

Ez természetesen az esport szcénát is érinti majd, az Overwatch League pedig már készülődik a váltásra.

Hirdetés

A Blizzard elleni nyomozás és a belső céges átrendezések következtében sokan valószínűleg úgy gondolták, hogy a cég egy ideig nem erőlteti az esport törekvéseit, de Jon Spector, az Overwatch League elnöke nemrég megerősítette, hogy a liga visszatér az ötödik szezonnal:

Spector azt is hozzátette, hogy a jelenlegi tervek szerint a következő évadban már az Overwatch 2 egy korai változatát fogják majd használni, ami bizonyára izgalmas fejlemény azoknak, akik szeretnék tudni, hogy az új játék megkötései hogyan változtatják majd meg a játék eddig megszokott dinamikáját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)