Hirdetés

A League of Legends és a Spofity közösen ontja majd az e-sport tartalmat

|

Gaming lejátszási listák, e-sport podcastok és spéci LoL Esports felület is jön a legnagyobb zenei streaming alkalmazáshoz.

Hirdetés

A Riot Games és a Spotify olyan megállapodást kötöttek, amiért mind a League of Legends, mind az e-sport, mind a zenerajongók hálásak lesznek. A két cég több évre szóló megállapodás keretében kikötötte, hogy a Spotify az összes LoL-os nemzetközi eseményt támogatja majd, ezért cserébe rengeteg extra tartalomra számíthatunk.

Hirdetés

Kezdésnek készül egy hivatalos LoL Esports Music Hub, ami összegyűjti majd a gaming és e-sport közösség által preferált számokat a népszerű This is League of Legends és Official League of Legends listákkal együtt. Ide kerül majd a Road to Worlds válogatás is, amibe olyan zenék kerülnek, melyeket az LPL, LCK, LEC és LCS csapatai szedtek össze.

A podcastok rajongóinak jó hír, hogy a Riot Games több, új podcast műsort is gyártani fog a szolgáltatáshoz. Az első az Untold Stories: Top Moments from Worlds lesz, ami egy 10 részes széria, benne a világbajnokságok legnagyobb pillanataival. Emellett a 2014-es szezon óta minden évben érkező világbajnoki himnuszok háttérmunkáiról is mesélnek majd az alkotók a Spotify-on.

Ez a rajongók számára kifejezetten izgalmas megállapodásnak tűnik, alig várjuk, hogy halhassuk az új tartalmak első darabjait. A League of Legends e-sport következő nemzetközi eseménye a Worlds 2020 lesz, ami szeptember 25-én indul, akkor már remélhetőleg számíthatunk kapcsolódó adásokra is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)