Hirdetés

A League of Legends MI ellenfelei jóval okosabbak lesznek

|

Rengeteg kisebb-nagyobb projekt pörög épp a Riot Games kezei alatt, egyik kevésbé hangos újdonság a LoL bokszzsákjainak felújítása lesz.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztői egy borzalmasan sikerült szezonnyitó videó és egy jó adag ígérgetés után most végre tényleg előálltak egy izgalmasnak tűnő tervezettel. Rengeteg változást és újdonságot vezettek fel, többek közt egy 2v2v2 játékmóddal, amihez külön pályát is leszállítanak idén nyáron.

A blogposztok sokaságában azonban elveszhetett egy apróbb, de annál fontosabb átalakítás, ami a League of Legends gépi ellenfeleit illeti. Azok ugyanis relatív kevés szeretet kaptak az elmúlt években.

Hirdetés

A botok legutóbb 2014-ben kaptak frissítést, és az is jóval gyengébbre sikerült, mint akkor gondoltuk volna. Ezúttal a teljes átalakítás a cél: Darcy Ludington technikai vezető azt állította, hogy a botok úgy játszanak majd, mint a valódi League of Legends játékosok. Az öt ellenfélből az egyik a dzsungelben dolgozik, amit időről-időre elhagy, hogy lecsaphasson valamelyik ösvényre. Emellett a botok megpróbálnak majd elvinni sárkányokat, Baront, a buffokat és minden más célpontot.

A cél tehát az, hogy az MI ne csak az ösvényeket tologassa, hanem tényleg úgy játssza a League of Legends meccseket, ahogy azt kell. A hosszútávú terv pedig az, hogy a botok az adott metához is igazodjanak, és komolyabb, potenciális PVE játékmódokat is támogathassanak.

Ez nagyon jó hír lesz azoknak, akik csak botok ellen játszanak és a teljesen kezdőknek is, akik a bevezető, gép ellen vívott meccseik után meg vannak zavarodva a LoL meccsek "valódi" menetét látva.

Az első MI tesztidőszak valamikor az év későbbi részében fog megkezdődni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)