Hirdetés

A League of Legends Mid-Season Streamathon a koronavírus elleni harcra gyűjt

|

A Mid-Season Streamathon nevet kapott rendezvény egy 48 órás LoL parti lesz, amin a világ minden nagyobb kompetitív régiója részt vesz, szigorúan digitálisan.

Hirdetés

Játékosok, rajongók, és különleges vendégek fognak beugrani erre a különleges, COVID-19 elleni gyűjtésre szervezett streaming eseményre. A Mid-Season Streamathon május 29-én indul és május 31-ig tart majd, közben pedig megállás nélkül megy a műsor a világ több pontjáról. Az adást a LoLEsports támogatói (Mastercard, State Farm, Red Bull, Secretlab) is segítik.

Hirdetés

A közvetítés során lesznek csaták európai csapatok között, neves streamerek és LoL személyiségek ugranak majd be, és show meccsek lepörögnek az LPL és az LCK legnagyobb játékosai között. Érdemes lesz benézni mindenkinek, kompetitív vagy casual rajongóknak egyaránt. A lenti képen láthatjátok a beosztást (7 órát vonjatok le a kezdési időpontokból, azokkal számoljatok itthoni időt).

A streamek alatt adományozott pénzek mind COVID-19 ellen harcoló alapítványokhoz kerülnek majd. Az adományozást a Riot Games már megkezdte egy 4,5 millió dolláros csekkel, reméljük ennél sokkal nagyobb összeget láthatunk majd a kasszában a végére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)