Hirdetés

A legjobb Overwatch tank játékosok mind ugyanazt a karaktert használják

|

Bármennyire is menő a Junker Queen, még az új karakter sem volt elég, hogy letaszítsa a veterán harcost a trónjáról.

Hirdetés

Ugyan az Overwatch 2 fejlesztői tartják magukat ahhoz, hogy a "játékegyensúly most a helyén van" valamiért mégis Zarya a legnépszerűbb karakterek ranglétra tankokat gyűjtő részlegén. A Top 30-as lista tetején csücsülő játékosok statisztikái alapján Zarya kirobbanthatatlan a legtöbbet játszott hőseik közül.

A forrás érkezésének pillanatában az észak-amerikai létra legfelső fokán egy olyan játékos foglalt helyet, aki impozáns, 83,3 százalékos győzelmi arányt tudott felmutatni az imént említett karakternek köszönhetően.

Hirdetés

Nyilván a rangsorban másodpercről-másodpercre változnak a helyezések, ahogy a játékosok újabb győzelmeket aratnak, vagy ellenkezőleg, alulmaradnak a küzdelemben, de mindnyájuknál kéznél van a hősnő, ha és kell elő is rántják az esélyek javítása kedvéért.

Zarya népszerűsége nagyrészt annak köszönhető, hogy az Overwatch 2 változtatásainak következtében erősebb lett, és a pajzsait és könnyebben tudja rakosgatni. Egy átlagos meccs során is elképesztő pusztításra képes a karakter, de a profik kezében gyakorlatilag verhetetlen.

A fenti kép szépen illusztrálja a helyzetet. A Blizzard a korábbi blogposztjában azt ígérte, hogy a Season 2-ig nem kerül sor nagy egyensúlybeli változtatásokra, de nehéz elképzelni, hogy ezt így hagyják még decemberig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)