Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd csapata 7 érmet húzott be egy hónap alatt

|

A Honvéd csapata megtolta az őszi szezont: mind a League of Legendsben, mind a Valorantban és a CS:GO-ban a maximumot hozta.

Hirdetés

Az ősszel együtt beindult itthon az e-sport szezon is. Októberben megállás nélkül pörögtek a versenyek, a Lenovo Legion Honvéd csapatának játékosai pedig egy percet sem pihentek: csatatérről csatatérre meneteltek és küldtek kispadra minden ellenfelet.

A srácok az e-sport világ három legnagyobb címében, a League of Legendsben, a Valorantban és a CS:GO-ban is megmérettették magukat, az eredmény pedig 7 érem lett.

Hirdetés

A srácok elhoztak legalább egy-egy (a League of Legends esetében kettő) első helyezést mindhárom játék arénájából, és bár nem minden érem csillog aranysárgán, az ezüstös maradék miatt sem kell szégyenkezniük.

Innen is gratulálunk a srácoknak, és szurkolunk nekik, hogy a jövőben is legalább ekkora sikereket érhessenek el. Ha egyébként kíváncsiak vagytok, hogy mi a helyzet a League of Legends csapattal, akkor ajánljuk nektek interjúnkat a srácok edzőjével, Jakab Attilával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)