Hirdetés

A Logitech is segít, hogy jobbak legyünk CS:GO-ban

|

A Playmaster kielemzi az erősségeidet és gyengeségeidet, és edzéstervet is összeállít neked.

Hirdetés

A Logitech bejelentette új programját, amiből (egyelőre) a Counter-Strike: Global Offensive játékosok profitálhatnak. A szoftver neve Playmaster, és kifejezett célja, hogy segítse a feltörekvő, e-sport karrierben (vagy legalábbis magasabb rangban) reménykedő versenyzőket. A Playmasterhez készült egy játékbeli pálya, ami felméri játéktudásunk és ügyességünk.

Hirdetés

A 30 perces, előzetes felmérés után a program kielemzi, hogy mik azok a területek, amikben fejlődésre van szükségünk és összeállít edzésterveket és kihívásokat ezek fejlesztésére. A Playmaster egyébként meg is mutatja, hogy nagyjából hol vagyunk a közösség nagy részéhez és a profi játékosokhoz mérten a ranglétrán.

Egy nagyon izgalmas elemző/edző program ez, amit mindenki ingyenesen kipróbálhat már ma. A jövőben remélhetőleg több játékot is támogat majd a Playmaster, de valószínűleg idővel árcímkét is kap valamilyen formában. Próbálgassátok, amíg lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)