Hirdetés

A LoL világbajnokságra Lil Nas a 100 Thievesnek, SUNMI a DAMWON Gamingnek rakott össze egy-egy videoklipet

|

Idén úgy alakult, hogy nem csak egy Worlds himnuszunk van: a csapatok saját klipeket hoztak össze a világbajnokság kapcsán.

Hirdetés

A League of Legends világbajnoksága minden évben nagy esemény, de idén kifejezetten nagy parti van a versenysorozat körül. Már az éves himnusz is ütősre sikerült, de amíg mi azon pörögtünk, addig Lil Nas és SUNMI munkához láttak.

Mindkét zenész nagy rajongója az általa támogatott csapatnak, így örömmel csatlakoztak az idei Worlds hype gépezethez egy-egy produkcióval.

Hirdetés

Első körben az amerikai liga idei győzteseinek, a 100 Thievesnek produkciója következik, amit a kétszeres Grammy-díjas Lil Nassel hozhattak össze.

SUNMI klipje ma reggel érkezett. A KPOP ipar egyik legismertebb énekesnője már az év első fele óta együtt dolgozik a jelenlegi világbajnokokkal, és posztolt is magáról a nyáron fotókat Showmaker mezében.

A Go or Stop című száma és a hozzátartozó klip egy ütős produkció lett minden oldalról.

Az év közben egyébként több zenész is készített számokat a League of Legends nagyjainak. Jay Park a Gen.G-vel hozott össze egy klipet, míg Raiden, BAEKHYUN és CHANGMO a T1-gyel dolgozott együtt a Runner című videón.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)