Hirdetés

A CS:GO miatt lehetnek most büszkék a magyarok

|

A MOUZ 2018 óta először jutott be egy Major verseny kieséses szakaszába.

Hirdetés

A MOUZ hatodikként kaparhatta össze magának az IEM Rio Major 2022 egyik egyeneságas helyét. A csapat az ENCE-vel harcolt meg a lehetőségért, akiket egy 2:1-es végeredménnyel sikerült legyűrniük. A magyar játékossal, Torzsás 'torzsi' Ádámmal kiegészülve a srácok eddigi futama lenyűgöző volt: a Rio Major első szakaszából veretlenül jöttek ki, míg a Legends Stage-et 3:2-es eredménnyel fejezték be.

A MOUZ erősen indította az ENCE csata első felét: a T oldalon indítva JDC lövéseinek köszönhetően egy pillanat alatt eldőlt a pisztolyos kör, a hógolyó pedig onnan görgött tovább. Az ENCE épp hogy ki tudott kaparni magának 5 győzelmet, de a félidő 10:5-tel zárult a MOUZ javára. A térfél váltás nem könnyítette meg az ENCE oldalát: amikor védekezésről van szó a MOUZ verhetetlennek bizonyült, és elvitték az egész első meccset egy 5:16-os zárással.

A második pályát már az ENCE vitte el, akik az első meccstől meggyötörve, bosszúra szomjasan érkeztek a Nuke-ra. A srácok, mind T, mind CT oldalon lesöpörték a MOUZ srácait, és 16:8-cal lezárták a második kört, feszült szériává változtatva az elsőre egyoldalú harcnak tűnő találkozót.

Hirdetés

A feszültség megmaradt a harmadik pálya első körére is, ahol az ENCE erős kezdést mutatott. A csapat 7:1-re ált az első 8 menet után, de később a MOUZ összeszedte magát, és kikapart magának egy 7:8-as győzelmet. A lendület egyértelműen megfordult, és amikor a MOUZ került védekező helyzetbe, akkor meccs eldőlt. A srácok 16:9-cel végül lezárták a szériát.

Innen is gratulálunk a MOUZ-nak, és kifejezetten torzsinak: sok sikert a továbbiakban srácok!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)