Hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem tarolt a Diploma Royale első játéknapján

|

Szerdán a PTE és a BME, valamint a METU és az Óbudai Egyetem meccsére került sor.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Series keretében zajlik a Diploma Royale, melynek keretében egyetemi csapatok esnek egymásnak a PlayerUnknown's Battlegrounds Platoon módjában, 20v20-as csatákban. Az első két mérkőzésre május 6-án került sor, és a Pécsi Tudományegyetem játékosai viszonylag könnyedén darálták be a BME-seket.

Hirdetés

A PTE vs. BME meccs mindhárom pályáján, így a Miramaron, a Sanhokon és az Erangelen is a pécsiek győztek, pedig a BME-sek csapatát az iTHR-ben játszó Triasz erősítette. Ezzel a PTE azonnal a tabella élére ugrott.

A nap második mérkőzésének eredménye már egy kicsit nehezebben született meg: a METU 15:8-as csapatlétszámról fordítva győzte le az Óbudai Egyetemet a Miramaron, majd a Sanhokon is felülkerekedtek a Budapesti Metropolitan Egyetem játékosai, így bár az ÓE az Erangelt megnyerte, végül 2-1-re kikapott.

A meccseket teljes egészében visszanézhetitek a fenti linkeken. A folytatás május 13-án lesz, 18:00-tól egy BME-ÓE összecsapást láthatunk, majd 20:00-tól következik a METU és a PTE küzdelme; mindkettőt élőben követhetitek Jonesy csatornáján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)