Hirdetés

A PUBG Mobile egy hatalmas frissítést kap még a 2 millió dolláros e-sport versenye előtt

|

Az 1.0 legnagyobb előnye a 30 százalékos teljesítménynövekedés lesz.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds ugyan már nem csillog annyira, mint megjelenésekor, de a mobilos változata még mindig milliókat mozgat meg. A számok várhatóan még magasabbra ugranak majd szeptemberben, amikor végre megérkezik az 1.0-s verziószámú frissítési csomag. A PUBG Mobile fejlesztéséért felelős Tencent nagy változásokat ígér, főleg teljesítményben.

Hirdetés

A bejelentés szerint sok készüléken 30 százalékot fog javulni a teljesítmény, és a lag 76 százalékot csökken (bármit is jelentsen ez). Emellett a vizuális dizájn is átalakul, így senki ne lepődjön meg, ha egy jelentősen más stílusú lobbyképernyő fogadja bejelentkezés után. Az ejtőernyőzést, a sprintelést és szinte minden játékbeli mozgást is érint majd a frissítés.

A látvány is megújul, köszönhetően az élethűbb részecskehatásoknak, árnyékoknak, fényeknek, a szebb növényzetnek és frissített modelleknek. Mindez még éppen időben érkezik a PUBG Mobile World Championship eseménye előtt. Európa, Amerika, Dél- és Délkelet-Ázsia, Kína és a Közel-Kelet legjobb játékosai csapnak majd össze a 2 millió dolláros nyereményalap egy darabjáért még idén novemberben.

A PUBG Mobile 1.0-s frissítése szeptember 8-án érkezik. A játék ingyenesen letölthető és játszható iOS és Android készülékeken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)