Hirdetés

A PUBG új frissítése új fegyvert, kamugránátot, és sok apróságot hoz

|

Kiderült, hogy mi vár ránk a 8.2-ben a hihetetlenül idegesítő robbanószer mellett.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds játékosai a héten már rárepülhetnek az újdonságokra a tesztszervereken. A 8.2 tesztverziója szerdán érkezik, és olyan finomságokat tartalmaz majd, mint az új MG3-as, csak ládában megtalálható LMG, és a Sanhok csatatérre bekerülő Decoy gránát. A szeretve gyűlölt terelőgránátot már az átdolgozott pályán is lehet majd dobálni.

Hirdetés

A 8.2 egyértelmű főszereplője az MG3, ami képes 990-es tempóban szórni a golyókat, de aki a pontosságra játszik, az 660-ra is leveheti ezt. Egy kifejezetten erős flintáról van szó, ami brutális sebzést ad le járművekre, 7,62-es töltényekkel operál és a tárja 75 golyót is elbír. Aki mesterlövészt akar játszani, az akár hatszoros távcsövet is szerelhet rá.

A Decoy gránát sem lesz egy egyszerű kütyü. Ahová dobjuk, onnan lőfegyverek zaja hallható, és 10 percen át tolja majd hangokat. Könnyedén csapdába csalhatjuk vele az ellenfeleket, vagy elterelhetjük a figyelmet, amíg mi elslisszolunk.

A fejlesztők az új cuccok mellett az Erangel pályán is eszközöltek néhány változtatást, átdolgoztak néhány fegyvermodellt és hangot, és berakták a sisak elrejtésének lehetőségét is (bár utóbbi csak ránk vonatkozik, mindenki más a megfelelő szintű sisakot látja majd rajtunk). 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)