Hirdetés

A Real Madrid egyik játékosa saját e-sport szervezetet épít

|

A CaseEsportsnak már meg is van az első csapata, ami CS:GO-ban fog versenyezni.

Hirdetés

Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro, a Real Madrid egyik focistája úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd, és megalapította e-sport szervezetét CaseEsports néven. A szervezet első lépésként felfogadott egy CS:GO csapatot azzal a céllal, hogy komoly helyezéseket hozzanak el a legnagyobb rendezvényekről.

Azzal azért Casemiro is tisztában van, hogy ez nem fog megtörténni egyik napról a másikra, de hogy biztosítsa a csapat fejlődését vásárolt nekik egy gaming házat és irodát Madridban, ahol a srácok teljes lendülettel készülhetnek a DreamHack Open decemberi meccseire.

Hirdetés

A jelenlegi játékoslista a következő:

  • Paulo "land1n" Felipe
  • Denis "dzt" Fisher
  • Felipe Delboni
  • Yan "yepz" Pedretti
  • Vinicius "⁠n1ssim⁠" Pereira

A CaseEsports már egy kisebb rakatnyi támogatót is szerzett. A szervezet mögé beállt a HyperX, a BUH, a Drift (gaming székeket gyártanak), és egy spanyol napszemüveg gyártó cég, a Hawkers is.

Minden jel arra utal, hogy Casemiro vagy maga ért az e-sporthoz, vagy olyan emberekkel vette körül magát, akik tudják, mit csinálnak. A szervezet alapjai meggyőzőnek tűnnek, de hogy mennyire lesz sikeres a dolog, az majd valószínűleg csak évek múlva fog kiderülni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)