Hirdetés

Ezzel az e-sport fogadással kapcsolatos kérdőívvel még nyerni is lehet

|

Mindössze 15 percet vesz igénybe a kitöltés, 20 szerencsés pedig Media Markt utalványokkal lesz végül gazdagabb.

Hirdetés

A Szerencsejáték Zrt. nemrég elindította saját e-sport fogadási lehetőségeit, ennek kapcsán pedig most egy kérdőív segítségével szeretnének informálódni a hazai közösség véleményéről úgy általában az e-sport, illetve maga a fogadás és az ehhez társított kampány tekintetében.

Szerencsejáték Zrt. és a Kutatópont Kft. közösen indította el az a kutatást, amelyben a résztvevők között összesen 20 darab, egyenként 10.000 forint értékű Media Markt utalványt sorsolnak ki.

Hirdetés

Ehhez mindösszesen annyit kell tennetek, hogy ide kattintva kitöltitek a szóban forgó kutatás kérdőívét (ez nagyjából 15 percet vesz igénybe), illetve megadjátok e-mail címeteket - ezen keresztül fognak majd elérni benneteket, ha ti lettetek a szerencsés nyertesek egyike.

A Nyereményjátékkal kapcsolatos további információkat ide kattintva találtok. Fontos, hogy csak 18 éven felüliek vehetnek részt ebben a kutatásban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)